Paylaş
Albaraka Türk Katılım Bankası Konut Finansmanı

Albaraka Türk Konut Finansmanı hizmetinden, klasik mortgage ile yararlanmak için tercih edeceğiniz ürün eşit taksitli konut finansmanı ürünüdür. Bu konut kredisinde geri ödemelerinizi 120 aya kadar sabit taksitler halinde aydan aya yapabilirsiniz. Üstelik konut yaşı Albaraka Türk için sorun değil. Konutun ekspertiz değerinin yüzde 75’ine kadar finansman sağlayan Albaraka Türk, sigorta ve sair işlemlerinizi de hallediyor.

Eşit Taksitli, Faizsiz Konut Finansmanı

Albaraka Türk’ün Konut finansmanı kâr oranlarıyla kullanacağınız eşit taksitli konut finansmanı, alacağınız konutun ekspertiz değerinin %75’ine kadar kredilendirme yapıyor. Konutunuzun kat mülkiyeti veya kat irtifakı tapulu olması şart. Konutun ekspertizi, bankanın anlaşmalı eksper firmaları vasıtasıyla gerçekleştiriliyor.

Belgelenebilir geliriniz, kredi geri ödemelerinizi yapabilecek düzeyde ise siz de Albaraka Türk Konut Finansmanından faydalanabilirsiniz.

Albaraka Türk Konut Finansmanı Randevusu Alın

444 5 666

Albaraka Türk Konut Finansmanı Câiz mi?

İletişim kanallarımızdan gelen soruların çoğunluğunu katılım bankalarının dinen câiz olup olmadığı yönündeki sorular oluşturuyor. Yaptığımız araştırma ve danışmalardan edindiğimiz bilgilere göre temelde dîne uygun olan sistemlere yapılan bazı eklemeler sorun teşkil edebiliyor. Ayrıca kağıt üzerinde dîne uygun olan sisteme adım adım uyulmaması da sorun teşkil edebiliyor. Fâiz çekincesiyle hareket eden halkımız için yaptığımız özel araştırmaları içeren İslâmi Mortgage Makalelerimizi okumanızı tavsiye ediyoruz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız