Paylaş
Albaraka Türk Katılım Bankası Konut Finansmanı

Yıllardır hayalini kurduğunuz, mutluluk içinde yaşayacağınız bir konut için, Albaraka Türk daima yanınızda. Bütçenize uygun koşullarla 3 ayda bir ödemeli, uzun vdeli finansman olanakları ile kira öder gibi ev  sahibi olun. Albaraka Türk konut finansman kâr oranlarıyla, gönül rahatlığıyla evinizi taksit taksit alın.

Finansn Kurumundan Faizsiz Konut Finansmanı

Eğer geliriniz konut kredinize birkaç ayda bir ödeme yapmaya daha müsaitse, Albarak Türk Konut Finansmanından 2-3 ayda bir ödemeli olarak faydalanabilirsiniz. Gelirinizin, alacağınız konutun geri ödemesine muktedir olduğunu belgelendirmeniz yeterli. Ayrıca bankanız ile farklı ödeme planlarını da değerlendirebilirsiniz.

Beğendiğiniz evin ekspertizini yaptıran Albaraka Türk, size evin ekspertiz değerinin yüzde 75’ine kadar olan kısmına finansman sağlayabiliyor. Hemen Alabaraka Türk ile görüşüp, anlaşmalı projeler ve konut finansmanı modellerini görüşmek üzere randevu talep edin.

Albaraka Türk Konut Finansmanı Randevusu Alın

 444 5 666
Abaraka Türk Konut Finansmanı Câiz mi?

İletişim kanallarımızdan gelen soruların çoğunluğunu katılım bankalarının dinen câiz olup olmadığı yönündeki sorular oluşturuyor. Yaptığımız araştırma ve danışmalardan edindiğimiz bilgilere göre temelde dîne uygun olan sistemlere yapılan bazı eklemeler sorun teşkil edebiliyor. Ayrıca kağıt üzerinde dîne uygun olan sisteme adım adım uyulmaması da sorun teşkil edebiliyor. Fâiz çekincesiyle hareket eden halkımız için yaptığımız özel araştırmaları içeren İslâmi Mortgage Makalelerimizi okumanızı tavsiye ediyoruz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız