Çarşamba, 07 Ocak 2009
Bazı altyapı ve hizmet düzenlemeleri ile Mortgage Bankası neredeyse baştan aşağı yenileniyor. İlk etapta makyaj ve içerik ile kendini gösterecek bu değişim sonrası Mortgage Bankası'nın bildiğiniz aktif dönemine tekrar kavuşacaksınız. Yeni dönemimizde kademe kademe mortgage-konut kredisi başvuru servisi ve emlak tanıtım servisimiz de hizmete girecek. Bununla birlikte sektörümüzü doğrudan ilgilendiren finans-ekonomi-para-borsa bilgilerini sitemiz üzerinden, yakından takip edebileceksiniz. Yeni dönemde Mortgage Bankası'ndan beklentilerinizi lütfen bize iletişim kanalımızdan bildiriniz. Yeni dönemimiz hem 2.000'e yakın üyemize, hem reklamverenlere çok daha olumlu etkiler yansıtacak. Hazır olun ! 
Banu Evleri

Farklı bir konsept mimari ve çağdaş ev yaşamının vazgeçilmez unsurlarını biraraya getiren Banu Evleri, Bahçeşehir'in kentsel dokusu içinde sizlere ayrıcalıklı bir site formasyonu ile güvenli bir yaşam sunuyor. Ahşap-Betonarme yapının sağlam ve sıcak bir bileşimi olan Banu Evleri; her türlü alyapısı, yeşil alanları ve sosyal donatıları ile zengin bir lokasyona sahip. Yoğun yaşam tempoları sonrası tatildeymişçesine huzur ve mutluluğu günlük hayata aktarmayı bilen siz değerli dostlarımızı, 34 adet Safir, 28 adet Lapis, 22 adet İnci Villa ve 132 konutluk Akik Katlı Evler ile 177 konutluk Lal Katlı Evler’den oluşan Banu Evleri’nde yeni bir yaşama davet ediyoruz.


Banu Evleri, şehrin içerisinde, ama şehir stresinden çok uzakta, doğanın yeşili ile gökyüzünün mavisinin buluştuğu çok özel bir konumda. Her biri özenle seçilmiş Zeytin'den Çınar'a onlarca ağaç türünün ve rengarenk çiçeklerin ahenk içerisinde kullanıldığı muhteşem peyzajıyla, şimdiye kadar hiç şahit olmadığınız inşaat kalitesiyle yeni bir yaşam ve yeni bir tarz için inşa edildi. İnsan sağlığına, güvenli ve huzurlu yaşam standartlarınıza harfiyen uyulduğunu göreceğiniz, Banu Evleri'ni kelimelerle anlatmak neredeyse imkansız. Banu Evleri'nde kalite çıtasının ne kadar yüksek tutulduğuna gözlerinizle şahit olmanız ve birlikte bir fincan kahve içmek için en kısa zamanda görüşmeyi arzu ediyoruz.

 
Kullanıcı Girişi





Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol
Mortgage RSS Al
Kolay Erişim
Mortgage - Konut Kredileri
Mortgage Haberleri
Mortgage Nedir
Mortgage Yasası
Mortgage Faiz Oranları
Toki Konut Arama
Dünden Bugüne Mortgage
Gerekli Siteler
Hakkımızda
İletişim
SSS
faiz_oran mortgage_tasari
Haber / Makale
Kredi Faiz Oranları
Haber Mortgage
Haber Krediler
Haber Konut ve Proje
Haber TOKİ
Haber Sektörel
Haber Ekonomi
Makaleler
Satışta Konut
Toki
TOKİ - KONUT ARA
KİPTAŞ
SOYAK
AĞAOĞLU
DUMANKAYA
KC GROUP
ESTON YAPI
DİĞER ÜRETİCİ VE PROJELER
Üyeler: 1695
Haberler: 513
Web Bağlantıları: 89
Ziyaretçiler: 764350
Şuanda 2 misafir bağlı
© 2005 - 2008 MORTGAGEBANKASI.COM
Her Hakkı Saklıdır