Pazar, 23 Kasım 2008
Bazı altyapı ve hizmet düzenlemeleri ile Mortgage Bankası neredeyse baştan aşağı yenileniyor. İlk etapta makyaj ve içerik ile kendini gösterecek bu değişim sonrası Mortgage Bankası'nın bildiğiniz aktif dönemine tekrar kavuşacaksınız. Yeni dönemimizde kademe kademe mortgage-konut kredisi başvuru servisi ve emlak tanıtım servisimiz de hizmete girecek. Bununla birlikte sektörümüzü doğrudan ilgilendiren finans-ekonomi-para-borsa bilgilerini sitemiz üzerinden, yakından takip edebileceksiniz. Yeni dönemde Mortgage Bankası'ndan beklentilerinizi lütfen bize iletişim kanalımızdan bildiriniz. Yeni dönemimiz hem 2.000'e yakın üyemize, hem reklamverenlere çok daha olumlu etkiler yansıtacak. Hazır olun ! 
Halkbank ve Ziraat Bankası'da yarışa dahil
HALKBANKÖzel bankalar arasında kıyasıya bir rekabete konu olan konut kredilerindeki yarışa kamu bankaları da seyirci kalmıyor. Çoğu bankanın konut kredisinde faiz oranlarını yüzde 0.99 ile yüzde 1.10 arasında belirlemesiyle harekete geçen Halkbank da faiz oranını yüzde 1.10'a çekti.
Ziraat Bankası da dün yaptığı açıklamayla yüzde 1.19 ile piyasanın çok üzerinde kalan konut kredisi faiz oranlarını, tüm vadelerde yüzde 1.06'ya düşürdüğünü açıkladı. Ziraat Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin en büyük ve en karlı bankası olan Ziraat Bankası'nın, son 2 yıldır kredilendirme faaliyetlerinde gösterdiği atılımı, bireysel bankacılık alanında da sürdürerek, bu alandaki yarışta ön sırada olma kararlılığını göstermeye devam ettiği belirtildi.

 
< Önceki   Sonraki >
Kullanıcı Girişi





Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol
Mortgage RSS Al
Kolay Erişim
Mortgage - Konut Kredileri
Mortgage Haberleri
Mortgage Nedir
Mortgage Yasası
Mortgage Faiz Oranları
Toki Konut Arama
Dünden Bugüne Mortgage
Gerekli Siteler
Hakkımızda
İletişim
SSS
faiz_oran mortgage_tasari
Haber / Makale
Kredi Faiz Oranları
Haber Mortgage
Haber Krediler
Haber Konut ve Proje
Haber TOKİ
Haber Sektörel
Haber Ekonomi
Makaleler
Satışta Konut
Toki
TOKİ - KONUT ARA
KİPTAŞ
SOYAK
AĞAOĞLU
DUMANKAYA
KC GROUP
ESTON YAPI
DİĞER ÜRETİCİ VE PROJELER
Üyeler: 1682
Haberler: 513
Web Bağlantıları: 89
Ziyaretçiler: 703863
Şuanda 1 misafir bağlı
© 2005 - 2008 MORTGAGEBANKASI.COM
Her Hakkı Saklıdır