Çarşamba, 07 Ocak 2009
Bazı altyapı ve hizmet düzenlemeleri ile Mortgage Bankası neredeyse baştan aşağı yenileniyor. İlk etapta makyaj ve içerik ile kendini gösterecek bu değişim sonrası Mortgage Bankası'nın bildiğiniz aktif dönemine tekrar kavuşacaksınız. Yeni dönemimizde kademe kademe mortgage-konut kredisi başvuru servisi ve emlak tanıtım servisimiz de hizmete girecek. Bununla birlikte sektörümüzü doğrudan ilgilendiren finans-ekonomi-para-borsa bilgilerini sitemiz üzerinden, yakından takip edebileceksiniz. Yeni dönemde Mortgage Bankası'ndan beklentilerinizi lütfen bize iletişim kanalımızdan bildiriniz. Yeni dönemimiz hem 2.000'e yakın üyemize, hem reklamverenlere çok daha olumlu etkiler yansıtacak. Hazır olun ! 
İnşaat sektörü büyüdü
 İnşaat sektörü, 2005'in dokuz ayında yüzde 19.7 büyüdü. Sektör bu büyümenin, 1993-2003 arasındaki 10 yılda yüzde 22.4'lük bir küçülme ile adeta dibe vuran inşaat sektörünün kayıplarını telafi etmekten hâlâ uzak olduğu görüşünü taşıyor.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden alınan bilgilere göre, mevcut büyümeyi sağlayan bir numaralı faktör, konut sektöründeki canlanma oldu. Bu canlanma, bankaların verdiği düşük faizli ve uzun vadeli konut kredilerinden kaynaklandı.

2005'te tahsis edilen bireysel konut kredileri 2004'e kıyasla yüzde 200 oranında arttı. 2005 Ocak-Eylül döneminde satılan emlak sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 15.3 arttı. Konut sahipliğine ilişkin harcamalar da geçen yıla göre cari fiyatlarla yüzde 21.4 arttı. Sektör, ekonomik istikrarın devam etmesi halinde, bireysel tasarrufların konut yatırımlarına akmaya devamını ve 2006'da yürürlüğe girecek ipotekli konut finansmanı sistemi olan mortgage'ın bu süreci hızlandırmasını öngörüyor.
 
< Önceki   Sonraki >
Kullanıcı Girişi





Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol
Mortgage RSS Al
Kolay Erişim
Mortgage - Konut Kredileri
Mortgage Haberleri
Mortgage Nedir
Mortgage Yasası
Mortgage Faiz Oranları
Toki Konut Arama
Dünden Bugüne Mortgage
Gerekli Siteler
Hakkımızda
İletişim
SSS
faiz_oran mortgage_tasari
Haber / Makale
Kredi Faiz Oranları
Haber Mortgage
Haber Krediler
Haber Konut ve Proje
Haber TOKİ
Haber Sektörel
Haber Ekonomi
Makaleler
Satışta Konut
Toki
TOKİ - KONUT ARA
KİPTAŞ
SOYAK
AĞAOĞLU
DUMANKAYA
KC GROUP
ESTON YAPI
DİĞER ÜRETİCİ VE PROJELER
Üyeler: 1695
Haberler: 513
Web Bağlantıları: 89
Ziyaretçiler: 764661
© 2005 - 2008 MORTGAGEBANKASI.COM
Her Hakkı Saklıdır