Çarşamba, 03 Aralık 2008
Bazı altyapı ve hizmet düzenlemeleri ile Mortgage Bankası neredeyse baştan aşağı yenileniyor. İlk etapta makyaj ve içerik ile kendini gösterecek bu değişim sonrası Mortgage Bankası'nın bildiğiniz aktif dönemine tekrar kavuşacaksınız. Yeni dönemimizde kademe kademe mortgage-konut kredisi başvuru servisi ve emlak tanıtım servisimiz de hizmete girecek. Bununla birlikte sektörümüzü doğrudan ilgilendiren finans-ekonomi-para-borsa bilgilerini sitemiz üzerinden, yakından takip edebileceksiniz. Yeni dönemde Mortgage Bankası'ndan beklentilerinizi lütfen bize iletişim kanalımızdan bildiriniz. Yeni dönemimiz hem 2.000'e yakın üyemize, hem reklamverenlere çok daha olumlu etkiler yansıtacak. Hazır olun ! 
proje_detay
mortgage_10 
Sinpaş Ottomanors Başlıyor
Sinpaş GYO OttomanorsSinpaş GYO, tahmini 650 milyon YTL satış bedeline ulaşacak 400.000 metrekare alanda kuracağı Ottomanors Projesini hayata geçiriyor. 3 etaplık proje Haziran ayında arz edilmişti.

2 bin 200 konuttan oluşması planlanan Ottomanors Projesi’nin tanıtımı için düzenlenen toplantıda konuşan Sinpaş GYO Genel Müdür Başyardımcısı Ö. Faruk Çelik, 2007 Haziran ayındaki halka arzın ardından yeni projelere hız verdiklerini söyledi. Çelik, "İlk dev adımı çok önem verdiğimiz Bursa’da geliştirdiğimiz Ottomanors projesi ile atıyoruz. Bursa projemizde arazinin temininden sonra süratle ve planlı bir şekilde konsept çalışmalarımızı bitirdik ve uygulama çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" dedi.
 
Sinpaş GYO tarafından Osmangazi ilçesi Demirtaş mevkiinde kurulacak Ottomanors, İstanbul, Ankara ve İzmir yollarının kesişim noktasında inşa ediliyor. 3 etaptan oluşan Ottomanors’un yapımına başlanan ilk etabı, 2009 yılının Ağustos ayında sahiplerine teslim edilecek. Projede yapı adalarından yeşil alanlara kadar uzanan yaklaşık 26 bin m²’lik dev bir suni göl bulunuyor. Fiyatlar, 82 metrekarelik 119 bin YTL’lik stüdyo dairelerden başlıyor ve 598 metrekarelik Yalı Köşkler’de 1 milyon 471 bin YTL’ye kadar çıkıyor.
 
< Önceki   Sonraki >
Kullanıcı Girişi





Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol
Mortgage RSS Al
Kolay Erişim
Mortgage - Konut Kredileri
Mortgage Haberleri
Mortgage Nedir
Mortgage Yasası
Mortgage Faiz Oranları
Toki Konut Arama
Dünden Bugüne Mortgage
Gerekli Siteler
Hakkımızda
İletişim
SSS
faiz_oran mortgage_tasari
Haber / Makale
Kredi Faiz Oranları
Haber Mortgage
Haber Krediler
Haber Konut ve Proje
Haber TOKİ
Haber Sektörel
Haber Ekonomi
Makaleler
Satışta Konut
Toki
TOKİ - KONUT ARA
KİPTAŞ
SOYAK
AĞAOĞLU
DUMANKAYA
KC GROUP
ESTON YAPI
DİĞER ÜRETİCİ VE PROJELER
Üyeler: 1683
Haberler: 513
Web Bağlantıları: 89
Ziyaretçiler: 716750
© 2005 - 2008 MORTGAGEBANKASI.COM
Her Hakkı Saklıdır