Çarşamba, 03 Aralık 2008
Bazı altyapı ve hizmet düzenlemeleri ile Mortgage Bankası neredeyse baştan aşağı yenileniyor. İlk etapta makyaj ve içerik ile kendini gösterecek bu değişim sonrası Mortgage Bankası'nın bildiğiniz aktif dönemine tekrar kavuşacaksınız. Yeni dönemimizde kademe kademe mortgage-konut kredisi başvuru servisi ve emlak tanıtım servisimiz de hizmete girecek. Bununla birlikte sektörümüzü doğrudan ilgilendiren finans-ekonomi-para-borsa bilgilerini sitemiz üzerinden, yakından takip edebileceksiniz. Yeni dönemde Mortgage Bankası'ndan beklentilerinizi lütfen bize iletişim kanalımızdan bildiriniz. Yeni dönemimiz hem 2.000'e yakın üyemize, hem reklamverenlere çok daha olumlu etkiler yansıtacak. Hazır olun ! 
proje_detay
mortgage_10 
TOKİ'DEN ERKEN ÖDEMEYE %17 İNDİRİM

TOKİ'den erken ödeme müjdesi. 31 Aralık 2005'e kadar alınan ve ödemesi devam eden konutlarda, kalan borcunu kapatana %17 indirim geldi.


TOKİ, İstanbul-Bahçelievler projesi dışında, satışı 2005 yılı sonuna kadar yapılmış olan konutların devam eden ödemelerinde bakiyesini defaten ödeyene büyük indirim müjdesi verdi. İndirimden yararlanmak için 19 Mart 2007 ile 20 Nisan 2007 tarihleri arasında bakiyeyi kapatmak gerekiyor.

TOKİ'nin resmî açıklaması şöyle:

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından satışları 2005 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş, geri ödemeleri devam eden konutların borç bakiyelerinin defaten kapatılmasında 19 Mart 2007 tarihinden itibaren indirim uygulaması başlatılacaktır.*

1) Söz konusu uygulama kapsamında, konut alıcıları, başvuru tarihi itibariyle hesaplanacak borç bakiyelerini, 19 Mart � 20 Nisan 2007 tarihleri arasında ilgili Banka Şubelerine başvurmak suretiyle % 17 indirimli olarak kapatabileceklerdir

2) Uygulama kapsamında, 2005 yılı sonuna kadar konut satın almış olan konut alıcıları satış işlemlerine aracılık eden T.C. Ziraat Bankası A.Ş., T.Halk Bankası A.Ş., T.Vakıflar Bankası T.A.O., Oyak Bank A.Ş.�den konut kredisi kullanma imkânından yararlandırılacaklardır.

* İstanbul-Bahçeşehir Projesi hariç.

 
< Önceki   Sonraki >
Kullanıcı Girişi





Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol
Mortgage RSS Al
Kolay Erişim
Mortgage - Konut Kredileri
Mortgage Haberleri
Mortgage Nedir
Mortgage Yasası
Mortgage Faiz Oranları
Toki Konut Arama
Dünden Bugüne Mortgage
Gerekli Siteler
Hakkımızda
İletişim
SSS
faiz_oran mortgage_tasari
Haber / Makale
Kredi Faiz Oranları
Haber Mortgage
Haber Krediler
Haber Konut ve Proje
Haber TOKİ
Haber Sektörel
Haber Ekonomi
Makaleler
Satışta Konut
Toki
TOKİ - KONUT ARA
KİPTAŞ
SOYAK
AĞAOĞLU
DUMANKAYA
KC GROUP
ESTON YAPI
DİĞER ÜRETİCİ VE PROJELER
Üyeler: 1683
Haberler: 513
Web Bağlantıları: 89
Ziyaretçiler: 716695
Şuanda 1 misafir bağlı
© 2005 - 2008 MORTGAGEBANKASI.COM
Her Hakkı Saklıdır